The life of a human being

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Universaali "unelma" - vihollisen valhe

Universalismi, mitä se on? Maailmanrajoja rikkova. Kuka asetti maailmalle rajat? Eikö itse Taivaan Jumala? Universaali "rauha" kuulostaa hyvälle. Eikö olisikin mahtavaa, kun kaikki saisivat pitää uskonsa ilman, että sitä kritisoitaisiin? Entä jos poistettaisiin taivas ja helvetti, niin ei olisi mitään, mitä pelätä tai kunnioittaa? Olisimme oman elämämme Herroja. Ei uskontoa - ei tapettavaa eikä sotia, sanoo universalismi.

Puppua koko universalismi. Ihminen tarvitsee johtajan. Jumala teki ihmisen alkuperältään tottelevaiseksi ja nöyräksi. Hän tarkoitti ihmisen ylistämään Jumalaa. Valitettavasti liian moni ihminen on sokea ja tekee Jumalan itselleen, kun Kaikkivaltiaan sanat eivät miellytä korvaa. Ajatelkaa universalismin maailmaa. Silläkin ideologialla täytyisi olla johtaja, sillä ihmiset ovat lampaita, jotka tarvitsevat paimenen. Jumala on lähettänyt paimenensa, Jeesuksen, mutta kaikki eivät halua ottaa häntä vastaan. Universalismin johtaja johtaisi seuraajansa tuhoon, sillä ei ole itsehillintää diktatuurilla. Haluaisitko olla diktaattorin sätkynukke?

Ihminen, mikä sinä olet nousemaan Jumalan yläpuolelle? Oletko sinä Kaikkivaltias? Tunnetko kaikki salaisuudet, jotka ovat kätkössä mikroskoopeiltasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti